Menu

Szennyvíztisztító létesítmények üzemeltetése

Üzemeltetési szolgáltatásunk azon ügyfeleink igényeit hivatott kiszolgálni, akik a komplex vízkezelő berendezések garanciavállalás melletti üzemeltetését szakmai tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkező cégre kívánják bízni.

Számos megrendelőnkkel egyetértve úgy gondoljuk, hogy az ipari üzemeknek célszerű termelési folyamataikra fókuszálniuk, kiszolgáló üzemegységeiket pedig szakértő cégekre bízniuk. Ilyen célszerűen kiszervezendő feladat a szennyvíztisztítás és a vízelőkezelés, víztisztítás is.

Tapasztalt irányító mérnökeinkkel és képzett technikusi csapatunkkal vállaljuk szennyvíztisztító technológiák, ipari és ivóvíz kezelő technológiák és kapcsolódó létesítményeik komplett, a hulladékmenedzsmentet is magába foglaló 7*24 órás üzemeltetését, felügyeletét. Mindehhez megegyezés szerint tudjuk biztosítani az üzemeltető személyzetet, a szükséges engedélyek, szabályzatok, bevallások elkészítését, a vegyszerek és egyéb fogyóanyagok utánpótlását, akár korszerűsítési javaslatok megfogalmazását is.

A keletkező hulladékok kezelésében kulcsfontosságú azok mennyiségének csökkentése, mely a szennyvíztisztításban a képződő iszap víztelenítésével oldható meg a legkönnyebben. Ennek érdekében mobil iszapvíztelenítés szolgáltatást ajánlunk, amennyiben egy meglévő berendezés hosszabb időre üzemképtelenné válik, a keletkező iszapmennyiség olyan kevés, hogy nem teszi lehetővé egy iszapvíztelenítési beruházás megtérülését, illetve eseti projektekhez is (pl. betárolt nagy mennyiségű iszap vagy zagy rövid idő alatt történő időszakos víztelenítése).

Kapcsolat Info

Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült fel, az alábbi címeken elérhet minket.

PureAqua Kft.

Székhely: 8200 Veszprém, 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Lőszergyári út 6.
Telefon:+36-88-794-243
Fax:+36-88-799-132
Skype:pureaqua01
Web:http://www.pureaqua.hu